-->

إجراءات مكافحة الأفات بالفنادق برنامج الكاترينج pest control procedure

 


pest control procedure
البوست ده متقسم لمجموعه اجزاء
الجزء الاول ... مين الافضل شركه خارجيه و لا تعيين داخلي ؟
بص هو لما يكون الملف ده ماسكه حد موظف متعين ف الفندق و مختص بيه هيبقي شئ جميل إداريا
لانه موظف زيك و يهمه شغله يكون مظبوط لما تعمل أودت ف الجزء بتاعه .. ده غير أن هيراعي ربنا ف الكيماويات اللي الشركات الخارجيه بتضربها و تلعب ف تركيزاتها عشان التكلفه ... لكن بما أن الحلو مبيكملش بعض الفنادق بتشوف أنه غير مجزي ماديا .. يعني ده موظف هندفع اد ايه تأمينات و ضرائب و زيادات سنويه و مزايا ف الادارات بتريح دماغها و تقول نجيب عمال خارجيه
و ما اكتر الشركات الخارجيه ف المجال ده . بيظبطلك عقد سنوي برقم معين كل شهر و انت بتشتغل تقييم لأداء الشركه دي ع مدار الشهر
و يكون تابع لاداره الإشراف الداخلي بس طبعا تحت مراقبتك و تقييمك انت .. ملكش دعوه بالشركات و متجبش شركات عشان تبعد عن الشبهات انت دورك تقييم و بس
١. تراخيص الشركه سليم
٢. ورق الكيماويات تمام و مصرح من الصحه
٣. كيماويات غير زراعيه
٤. جداول الرش و المتابعه متفعله
٥. ميكنش فيه إصابات حشريه و لا مباشره و لا غير مباشره ( بيض أو روث ) للحشرات .
و طبعا ف أجزاء من التقييم متوقفه ع الفندق مش ع الشركه زي اعمال الصيانه و التقفيل و سياسه التخلص من القمامه
و نقاط لسه هنتكلم عنها ف الجزء التاني

اتمني أن يكون موظف المكافحة ف كل الفنادق موظف تعيين داخلي زيه زي عمال الزراعه و الصيانه لانه هيكون افضل مهنيا و إداريا

وطبعا بعد قرار وزير السياحه بأن لازم كل منشاه سياحيه سواء فندق او مطعم 5 أو 4 نجوم يلزم بوجود
Hygiene coordinator
مسؤل عن سلامه و جوده الغذاء
بس ف نفس الوقت محتاج خبره مش اقل من 6 شهور
احنا هناهلك بالكورس ده تخليك تعدي ف اي مقابله شغل و تعرف يعني مطبخ و اقسام و مهام كل درجه وظيفيه ف مجال الفود سيفتي
بإجمالي عدد المحاضرات 16 محاضرة

لو مهتم ابعتلنا علي اللينك التالي وشارك فى دفعة يناير 2022
https://api.whatsapp.com/send?phone=201557561191&text=Food.catering
#Food_catering
#سلامة_الغذاء
#فوكسيرا
#FocuseraAcademy
#طريقك_للتميز
#ExcellenceWay
#Quality
#Lean #LeanSixSigma #Kaizen #KaizenMethodology #ContinuousImprovement #Sixsigma #فوكسيرا
 
banner

ليصلك كل جديد عنا ولنكون علي اتصال