عاوز تأهل نفسك للعمل فى مجال جودة وسلامة الغذاء وتمتلك كل المعلومات والخبرات المهنية فى المجال يبقي لازم تشارك معانا فى الدفعة القادمة
✨اونلاين من اي مكان✨
بداية ودفعة جديد من البرنامج المتكامل لسلامة وجودة
Food Safety programs
بيحتوي البرنامج علي كل المعلومات الأساسية التي تؤهلك للعمل في مجال الصناعات الغذائية وهتفهم المواصفات إللي بتضمن انتاج منتج أمن علي صحة المستهلك من خلال تعلم GMP-HACCP-Iso 22000- BRC-ISO 19011
مدة البرنامج 5 أسابيع
المحتوي بتاعنا هيكون
#part_1
الممارسات الجيدة للتصنيعGood Manufacturing Practice GMP
1- مقدمة
2- التصميم الجيد لمصانع الأغذية
3- وسائل التحكم في عمليات التصنيع الغذائي
4- أنواع الملوثات الغذائية والتلوث العرضي
5- الرقابة علي جودة الماء والهواء
6- الشئون الصحية للأفراد
7- برنامج مكافحة الافات
8- النظافة والتطهير
9- التتبع ومعلومات المنتج
10- الصيانة الوقائية
==========================
#part_2
تحليل المخاطر والتحكم في النقاط الحرجة HACCP
1- تحليل المخاطر
2- تحديد نقاط التحكم الحرجة
3- تحديد حدود القبول والرفض
4- وضع إجراءات المراقبة
5- وضع الاجراءات التصحيحة
6- وضع إجراءات التحقق
7- وضع إجراءات التسجيل والتوثيق
============================
#part_3
ISO 22000:2018 Training, Food Safety Management
outline :-
- provide background knowledge of iso 22000:2018
- overview of iso 22000:2018
- understand the iso 22000:2018 certification process
- key changes to iso 22000:2018
- the difference between iso 22000:2005 , 22000 2018
- PDCA CYCLE
- HACCP
- iso 22000:2018 clause structure
- scope - normative referances - terms & definition - context of organization - leadership - planning - support - operation - performance evaluation - improvement.
==============================
#part_4
BRC Issue 7 Global food standards for food safety
Training Awareness .
1- Senior management commitment
2- Continual improvement
3- HACCP
4- Food Safety & Quality management Systems
5- Site standards
6- Product & process control
7- Personnel
===============================
#part_5
Internal Audit ISO 19011
- Audit: Definition, Principles and types
- Audit process
- Preparing on-site audit
- Planning the audit
- Developing checklist
- Conduct the on-site audit
- Audit review
- Audit reporting and follow up
- Demonstration of closing meeting
للتسجيل يرجي ملء النموذج التالي
https://forms.gle/qjww7go1TEEvoG9r6
للحجز زيارتنا فى مقر الأكاديمية او التحويل من خلال فودافون كاش او فوري علي الرقم التالي 01000327344
للاستفسار حول التحويل من خارج مصر من هنا
https://api.whatsapp.com/send?phone=201557561191&text=food.safety
☎️للإستفسار تلفونيا علي الرقم التالي :
01557561191
للإستفسار عبر واتس اب من الرابط التالي :
https://api.whatsapp.com/send?phone=201557561191&text=food.safety
للتدريب بالمصانع والشركات
يمكن التواصل من خلال البريد الإلكتروني
📧 info@focusera.org
http://focusera.org/food-safety-courses
#فوكسيرا
#FocuseraAcademy
#طريقك_للتميز
#ExcellenceWay
#Quality
#Food_Safety
#كورس_سلامة_الغذاء
#chemists #pharmaceuticals_industry #quality #training #chemists #pharmaceuticals_industry #industry #pharmceutical_inindustry #كورساتاونلاين #validation #qa_manager #qc #tot #medical_analysis #دوراتاونلاين #cgmp #quality_assurance #cgmp #quality_assurance #documentations #دوراتاوروبية #swedish_board #quality_managment #quality_system #pharmaceutical_industry #jfda #pharmaceutical_industry #company #pharma_industry #food #certified_trainer #pharmacy #production #qualitycontrol #mesical_analysis #الصناعاتالغذائية #الجودةالصناعةالدوائية #medical #pharmaceutical_industry