دفعة جديدة من برنامج سلامة الغذاء للمطاعم والفنادق الكاترينج
فى رحلة عمرها 16 محاضرة احترف سلامة الغذاء فى مجال الفنادق والمطاعم
بداية من مارس 2022
الكورس 3 أيام ف الأسبوع مساءا
الأحد الثلاثاء الخميس
Outline محتوي البرنامج
===============
Food safety management system of catering
عباره عن 4 مستويات
Level 1
ممارسات الصحيه الجيده
التلوث و فساد الاغذيه
مصادر الخطر ف الغذاء
ميكروبيولوجي المطابخ
لمده 4 ايام
Level 2
تقسيم المطابخ
Gmp
ادوات و معدات المطابخ
النظافه و التطهير
لمده 4 ايام
Level 3
كيفيه الاستلام الخامات و الكشف عن الغش التجاري كيفيه التخزين و فحص كافه انواع المخازن
السلسله الغذائيه ف المطابخ
تفتيش ع المطاعم و البارات
لمده 5 ايام
Level 4
احتياطات الكوفيد 19 ف المطاعم و المطابخ
Haccp plan for items kitchen
لمده 3 ايام
الكورس مزود بشرح عملي بفيديوهات من داخل مطابخ فنادق
و ورش عمل لعمل ...haccp plan, hygiene document .....etc
الكورس هياهلك تكون
1. مراجع داخلي لعمليات الإنتاج ف شركات الكاترينج اللي بتقدم وجبات للشركات الطيران أو البترول أو المستشفيات
2. تنشأ اداره سلامه اغذيه بالكامل ف الفنادق و المطاعم و الكافيهات
3. مؤهل للعمل بالريتيل و ده لان ف جزء كامل عن الاستلامات و كيفيه الكشف عن الغش التجاري
4. التوعيه الشخصيه اللي بيها هتحمي نفسك و عيلتك من العادات السيئه أثناء تداول الاغذيه
5. التأهيل لعمل ب شركات التفتيش و التدقيق ع المصانع و شركات الاغذيه
6. مؤهل انك تنشئ نظام وخطه هاسب كاملين
الحصول علي مادة علمية كاملة لكل الموضوعات وشهادة معتمدة من اكاديمية Focusera
مع اتاحه شهادة معتمدة منBEMCON البريطانية بتكلفة اضافية
بداية من مارس 2022
الكورس 3 أيام ف الأسبوع مساءا
الأحد الثلاثاء الخميس
إجمالي عدد المحاضرات 16 محاضرة
للتسجيل يرجي ملء النموذج التالي
للحجز والتحويل من خلال فودافون كاش او فوري علي الرقم التالي 01000327344
التكلفة : 2400 ج
خصم خاص للطلبة والمطاعم والفنادق
☎️للإستفسار تلفونيا علي الرقم التالي :
01557561191
للإستفسار عبر واتس اب من الرابط التالي :